Honescon begint nieuw jaar met nieuwe kracht: Barry Kouer

Regeren is vooruitzien. Succesvol ondernemen ook. Het afgelopen jaar is mijn bedrijf Honescon aanzienlijk gegroeid. Dat is natuurlijk prachtig. Maar ook in 2016 wil ik alle tijd en aandacht aan mijn opdrachtgevers kunnen blijven besteden. Daarom begint Honescon het nieuwe jaar met een nieuwe kracht: Barry Kouer.

Portret Barry - 2Onze samenwerking is bepaald niét nieuw
Barry is een zakelijke partner waar ik uitstekende ervaringen mee heb. We kennen elkaar zowel zakelijk als privé al ruim 15 jaar. Daardoor hebben we een hele goede vertrouwensband opgebouwd. Als directe collega’s vormden we 13 jaar samen het verkoopteam bij Veldwijk – van Loon Grafische Bedrijven en later Twigt Grafisch Facilitair in Waddinxveen. Daarna werkten we 2 jaar samen bij het Nederlands Incasso Consortium in Bergschenhoek, waar Barry verantwoordelijk was voor operationele zaken en ik voor de commercie.

Wij vullen elkaar perfect aan
Barry’s kracht zit hem in strategie, marketing en verkoopondersteuning, die van mij in sales, coaching en commercieel advies. Daardoor zijn wij echt complementair aan elkaar. Het nieuwe jaar gaan we er met vereende krachten tegenaan. Wilt u weten waar uw commerciële kansen liggen? Dan brengen wij die graag in beeld voor u.

Button_Bent u OpenSans 960x234