Wij brengen exact in kaart wat uw onderscheidend vermogen is

Goede voorbereiding is de basis voor succes. Wij verdiepen ons daarom altijd eerst grondig in uw bedrijf. Aan de hand van verschillende vragen leren wij u en uw bedrijf beter kennen. Wij brengen de werkwijze binnen uw onderneming in kaart en beoordelen welke specifieke kwaliteiten u en uw collega’s bezitten. We geven exact aan wat uw doelgroepen zijn en in welke markten u actief bent. Maar ook wat uw onderscheidend vermogen is. Want juist dat trekt nieuwe klanten aan.

Zodra we alle antwoorden op onze vragen hebben gekregen, brengen wij goed in beeld waar uw commerciële kansen liggen. Vervolgens kijken we waar wij voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn. Onze diensten passen we daar natuurlijk op aan.

Het uitgangspunt voor onze ondersteuning is periodieke coaching. Wij noemen die diensten: Periodiek Strategisch Commercieel Advies. Klik op de link om meer te lezen over onze periodieke coaching.

Onze aanpak is gericht op een win-win situatie
Bij Honescon leren we u zelfstandig omzetgroei te realiseren. Voor onze adviezen, coaching en ondersteuning vragen wij een vergoeding, die altijd in verhouding staat tot wat het u oplevert. En dat is wel zo eerlijk. Zo ontstaat pas echt een win-win situatie, waarbij het resultaat voor u direct meetbaar is.

Button_Bent u_2016_960x234