Over Honescon

Wij ontmoeten veel ondernemers. Vaak zijn dit vakkundige professionals. Eenmaal in gesprek met deze ondernemers, merken wij regelmatig dat deze professionals moeite hebben met het behalen van hun commerciële doelen. Vaak volgde men al eens een verkooptraining of won men kennis in bij verkoopspecialisten. Prima manieren om jezelf te verbeteren, natuurlijk. Maar dan komt het moeilijkste: hoe pas je het geleerde zelf toe in de praktijk, zonder terug te vallen in oude gewoonten?

De missie van Honescon
Honescon leert ondernemers, verkoopteams en verkoopprofessionals hoe zij op integere wijze hun gesprekspartners kunnen laten voelen dat zij hen écht begrijpen.

De visie van Honescon
Honescon wil alle ondernemers, verkoopteams en individuele verkoopprofessionals in Nederland in staat hebben gesteld om zelfstandig structureel commercieel succesvol te zijn.

De commerciële toegevoegde waarde van Honescon: Integer Commercieel Rendement
Honescon leert ondernemers, verkoopteams en verkoopprofessionals hoe zij op integere wijze hun gesprekspartners kunnen laten voelen dat zij hen écht begrijpen. Hierdoor worden zij gezien als dé deskundig professionals, die precies weten hoe waarde toe te voegen aan het succes van hun klanten. De klant zal zeggen dat er echt naar hem of haar is geluisterd. Maar in zijn onderbewustzijn zegt de klant eigenlijk dat hij of zij écht is begrepen. Zo ontstaat een verbinding op ‘de hoogste trede van de gunfactor’. En daarmee is een solide basis gelegd voor (duurzaam) commercieel succes.

Wat doet Honescon?
Honescon helpt ondernemers, verkoopteams en individuele verkoopprofessionals in Nederland door middel van (periodieke) individuele coaching, team coaching en/of het aanbieden van (maatwerk) vaardigheidstrainingen bij het ontwikkelen van een goed doordachte verkoopstrategie, die door de hele organisatie gedragen wordt en waardoor men zelf structureel in staat is commerciële doelen te bepalen en te bereiken.

Button_Bent u_2016_960x234