Partners

Onze relaties vragen ons vaak om samen te werken aan de oplossing van een commercieel vraagstuk. Wij helpen ondernemers zoals u daar vanzelfsprekend graag bij. Daarbij is het onze ambitie om ons motto “Honescon leert hoe u zélf meer omzet realiseert” waar te maken.

Honescon werkt nauw samen met gespecialiseerde partners
In de praktijk blijkt soms meer nodig te zijn dan alleen het oplossen van het commerciële vraagstuk om de gewenste groei en doelen te bereiken. Soms is aanvullende specialistische vakkennis nodig om een ondernemer of verkoopteam structureel te laten groeien. Daarom werken wij nauw samen met gespecialiseerde en ervaren partners. Wij stellen onze partners graag aan u voor.

De partners van Honescon: 

Honescon Praktijkgericht Ondernemen: specialist in het verbeteren van ondernemersvaardigheden
Bent u een échte vakspecialist, maar bent u ook ondernemer? En ervaart u dagelijks dat bij ondernemen net wat meer komt kijken dan alleen uw vak steengoed uitoefenen? Merkt u dat u soms ondernemersvaardigheden mist of dat u deze wilt verbeteren? Dat treft want: ondernemen kun je leren! Onze partner Honescon Praktijkgericht Ondernemen biedt diverse ondernemerstrainingen, workshops en opleidingen aan. Altijd gericht op het verbeteren van uw vaardigheden. Of u nu ondernemer bent, een onderneming wilt gaan starten of bij uw werkgever een functie bekleedt waarbij ondernemersvaardigheden belangrijk zijn. Zowel online als live. Direct toepasbaar, zodat u er zelf in uw onderneming gelijk mee aan de slag kunt!

Wilt u meer weten over het aanbod van Honescon Praktijkgericht Ondernemen?
Kijk voor meer informatie op: www.praktijkgerichtondernemen.nl

New Business Matters: specialist in succesvolle telefonische acquisitie
Potentiële klanten bellen en gerichte afspraken maken, is voor velen een last op de schouders. ‘Koude’ telefonische acquisitie is voor veel ondernemingen echter nog steeds een goede manier om contact te leggen met de juiste doelgroep, met als doel persoonlijk kennis te mogen maken. Maar hoe kunt u succesvol worden in het voeren van telefoongesprekken? Honescon en New Business Matters trainen samen de commerciële vaardigheden van ondernemers en verkoopteams. Zo ook de vaardigheden op het gebied van telefonische acquisitie. Bovendien treden we samen op als sprekers en geven we workshops.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van New Business Matters?
Kijk voor meer informatie op: www.newbusinessmatters.nl.

Button_Bent u_2016_960x234