Periodiek Strategisch Commercieel Advies

Uw onderneming kan alleen voortdurend progressie boeken als uw verkoopteam zichzelf structureel blijft verbeteren. Het aanpassen en verbeteren van een bestaande werkwijze lukt echter vaak niet van de ene op de andere dag. Dit is doorgaans een proces, dat enige tijd in beslag neemt. Wij willen u hierbij graag op periodieke basis strategisch commercieel adviseren en kunnen daarbij van grote toegevoegde waarde voor u zijn. Dit doen wij al vanaf 2 uren per maand.

Onze basisdiensten
Tijdens een uitgebreid intakegesprek maken wij allereerst kennis met u en uw onderneming. Daarbij bespreken we uw huidige commerciële aanpak. Vervolgens bepalen we samen met u welke basisdiensten van ons voor u relevant zijn.
U kunt daarbij denken aan:

  • Coaching bij het bepalen van de verkoopstrategie
  • Evaluatie van en coaching bij het bepalen van de verkoopstrategie
  • Coaching bij opstellen van een plan van aanpak
  • Evaluatie van en coaching bij de juiste uitvoering van het plan van aanpak
  • Coaching bij verbetering van de werkwijze van het verkoopteam

Daarna ondersteunen wij u maandelijks met een vast aantal uren. Deze uren voeren wij in dagdelen voor u uit en plannen wij in overleg met u in. Daarbij voert u zelf de commerciële strategie uit. Immers, deze strategie gaat integraal deel uitmaken van het ‘DNA van uw onderneming’.

Onze additionele diensten
Mocht u bepaalde werkzaamheden niet zelf willen of kunnen uitvoeren, dan kunnen wij u uiteraard ook ondersteunen met additionele diensten. Bijvoorbeeld door:

  • Het voor u uitwerken van de verkoopstrategie
  • Het voor u opstellen van het plan van aanpak
  • Coaching van uw netwerkvaardigheden
  • Ondersteuning bij selectie en gesprekken met sollicitanten voor commerciële functies

Voordat wij additionele diensten voor u uitvoeren, krijgt u uiteraard eerst een prijsopgave. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Onze aanpak is gericht op een win-win situatie
Wij stellen ons ten doel u net zolang te ondersteunen als wij van toegevoegde waarde voor u zijn. Hoe lang dat is? Dat bepaalt u zelf. Zodra u zelfstandig in staat bent om uw commerciële doelen structureel te realiseren, heeft u onze ondersteuning niet meer nodig. Maar ook als u door onvoorziene omstandigheden onze ondersteuning wilt beëindigen, dan kan dat heel eenvoudig. Onze diensten zijn nl. maandelijks opzegbaar. Zo blijft uw investering in onze diensten altijd in de juiste verhouding tot wat het u oplevert. En dat is wel zo eerlijk.

Bekijk hier onze folder Periodiek Strategisch Commercieel Advies.

Button_Bent u_2016_960x234