Referenties

Onze aanpak is erop gericht het beste commerciële resultaat voor onze klanten te realiseren. Wij denken daarbij van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Maar het beste en meest objectieve oordeel over onze diensten kunnen natuurlijk alleen onze klanten geven. Welke ervaringen hebben zij met ons? En wat heeft het hen opgeleverd?

Lees hieronder een aantal referenties van onze klanten.

Jan-Paul Duijndam | 26 april 2017

Jan-Paul Duijndam is partner bij De Drie Mediators en eigenaar van Perfect Equitation, Duijndam Advies en Mediation en LEAR uit Berkel en Rodenrijs. Jan-Paul maakt gebruik van onze dienst Periodiek Strategisch Commercieel Advies.

“Cees Verbree, iemand die open, eerlijk, creatief en altijd positief is. Daarnaast ook iemand die heel goed kan luisteren en mensen op de juiste manier kan coachen om hun bedrijf nog succesvoller te laten worden! Hij staat altijd voor iedereen klaar en is een voorbeeld voor velen. Met zijn werkwijze weet hij veel ondernemers op commercieel vlak te motiveren en boven zichzelf uit te laten stijgen.”

John Mijnders | 30 september 2016

John Mijnders is eigenaar van BB Dienstverlening, een facilitair dienstverlener en schoonmaakbedrijf uit Katwijk. John maakt gebruik van onze dienst Periodiek Strategisch Commercieel Advies.

“Ik ging met Cees Verbree in gesprek om samen eens te kijken hoe wij BB Dienstverlening succesvoller zouden kunnen maken. Na een goed jaar verder te zijn en jouw aanwijzingen en aanvullingen te hebben verwerkt in ons bedrijf zijn wij tot de prachtige conclusie gekomen dat veranderingen resultaat brengen. Positief resultaat wel te verstaan!”

Button_Bent u_2016_960x234