Wie zijn wij?

Zaken doe je met mensen en niet met een bedrijf. Daarom stellen wij u graag voor aan de mensen achter Honescon: Cees Verbree en Barry Kouer.

Cees Verbree: “Om commercieel succesvol te kunnen zijn, moet je van mensen houden”
Cees is én ademt commercie. Als relatiebouwer, netwerker, motivator en inspirator, traint en coacht hij zijn klanten. Zijn passie daarbij is anderen te helpen zichzelf te ontwikkelen op commercieel vlak. Het verbinden van mensen staat daarbij centraal.

LinkedIn    Bekijk hier het Linkedin profiel van Cees

Barry Kouer: “Commercieel succesvolle mensen zijn volledig integer”
Barry is én ademt accountmanagement. Als relatiebouwer en netwerker, traint en coacht hij zijn klanten. Hij leert hen op empathische wijze hoe zij duurzame relaties kunnen opbouwen én laten groeien. Zijn gestructureerde en procesmatige aanpak, zorgt voor het overzicht en de rust die nodig is om commercieel succesvol te kunnen zijn.

LinkedIn    Bekijk hier het Linkedin profiel van Barry

Een stevige basis voor een succesvolle samenwerking
Cees en Barry kennen elkaar zowel zakelijk als privé al vele jaren. Als directe collega’s hebben zij vanaf 1999 samengewerkt bij 3 verschillende bedrijven. Daarbij hield Cees zich als commercieel directeur voornamelijk bezig met leiding geven aan het verkoopteam en het werven van nieuwe klanten. Barry richtte zich in eerste instantie vooral op het duurzaam uitbouwen en laten groeien van de relaties met deze klanten. In een later stadium heeft Barry, als operationeel manager, ruime ervaring op gedaan met het leiding geven aan de binnendienst en optimalisatie van werkprocessen. In 2014 is Cees zich volledig gaan concentreren op Honescon. Per 2016 is Barry mede-eigenaar geworden van Honescon.

Cees en Barry vullen elkaar uitstekend aan
De kracht van Cees en Barry ligt in het smeden van hechte teams. Zij hebben ruime ervaring opgedaan in het organiseren, ontwikkelen en coachen van o.a. sportteams. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij was door samenwerking de gezamenlijke doelen te bereiken. Daarnaast zijn Cees en Barry actief voor BNI Den Haag. BNI staat voor Business Network International en is een wereldwijd opererend marketingconcept, waarbij het verbinden van ondernemers en het genereren van zakelijke aanbevelingen centraal staat. Cees en Barry maken beide als Area Director Consultant deel uit van het management team van BNI Den Haag. Vanuit die rol begeleiden zij vele ondernemers in de regio Den Haag.

Kijk voor meer informatie op: www.bni-denhaag.nl.

Button_Bent u_2016_960x234